ע.י.ר.ם - תעשיות מזון טרי

מוצרי החברה
מוצרי החברה

בצל

 

ע.י.ר.ם בע"מ מגדלת ומשווקת בצל יבש המשווק בתפזורת בקרטונים.

עונת שיווק – אפריל עד דצמבר.

 

מתכון מרק בצל צרפתי

 

מצרכים 

1 ק"ג בצל, פרוס לפרוסות דקות

50 גרם חמאה או מרגרינה (ואפשר גם 4 כפות שמן זית)

2 כפות קמח

1.5 ליטרים ציר ירקות (או עוף, אם אתם לא מקפידים)

1 כוס יין לבן יבש

מלח

פלפל

 

 

להגשה:

12 פרוסות באגט

100 גרם גבינה קשה מגוררת(רצוי אמנטל או גרוייר אבל,

גם טל העמק מצוינת ואפשר גם סתם תערובת של גבינות)

אופן ההכנה

מבשלים על להבה נמוכה, תוך כדי בחישה מדי פעם, כ-15 דקות או עד שהבצלים מתרככים ומשחימים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהוא נבלע בבצל ואינו מותיר גושים.

מוסיפים את הציר ואת היין, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.

מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות.

מניחים את פרוסות הבאגט על תבנית וקולים אותן מתחת לגריל שבתנור או בטוסטר עד שהן משחימות משני הצדדים.

כשהמרק מוכן, מתקנים את התיבול ויוצקים אותו לצלחות עמוקות חסינות חום.

מניחים בכל צלחת 2 פרוסות באגט קלויות ומפזרים למעלה גבינה מגוררת.

מניחים את הצלחות על מגש אפייה גדול ומכניסים מתחת לגריל של התנור למספר דקות, עד שהגבינה ניתכת.

 

בתיאבון!!

 

גלריית תמונות

גלריית בצל
בצל לשיווק
גלריית בצל
בצל לשיווק

ע.י.ר.ם תעשיות מזון בע"מ  |  שאן-מפעלים אזוריים ד.נ עמק המעיינות 1082000  |  טל. 04-6769114  |  פקס. 04-6760603   |  דוא"ל. ayram@012.net.il

הפעל נגישות

בניית אתרים